FAQ

Hvad er DLIVER?

DLIVER er en ny og banebrydende app, som alle kan anvende og være en del af. Det er en deleplatform, der matcher købere af varetransport med en chauffører – som vi kalder Pilot. Med få klik på appen kan du oprette en transportopgave og Piloter kan så byde ind på den. Leveringen kan foregå samme dag og når som helst på dagen. Den eksakte pris og de specifikke detaljer aftales nemt mellem dig og chaufføren på appen.

Hvad koster det?

DLIVER appen og profiloprettelsen er helt gratis. Prisen for vareudbringning aftales mellem transportkøber og Piloten. Når du opretter en transportopgave i appen, kan du samtidigt sætte en budgetramme for, hvor meget du vil betale for transporten. Det er udgangspunktet for Piloten, der byder ind på din opgave. Du kan vælge det bud, der passer dig bedst mht. tid, rating af Piloten og prisen. DLIVER blander sig ikke i prissætningen.

DLIVER tager en afgift på kr. 7,50 (eksklusive moms) per transport. Afgiften betales af Piloten. Som afsender skal du blot betale den pris for transporten, som du har aftalt med Piloten.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen sker med kreditkort.
Afsenderens betaling for transporten: Før afsenderen kan godkende et bud fra en chauffører (som vi kalder Pilot) skal betalingen med kreditkort accepteres. Betalingen bliver herefter reserveret på kreditkortet, men bliver først trukket fra kreditkortet, når forsendelsen er leveret.
Pilotens betaling for at få opgaven: Piloten skal acceptere betaling med kreditkort før der kan afgives bud. Når et bud bliver accepteret af afsenderen trækkes betalingen, og Piloten kan straks gå igang med at løse opgaven.

Hvem kan bruge DLIVER?

Alle, der har noget der skal transporteres, kan bruge DLIVER. Privatpersoner såvel som virksomheder.
Du kan sende fra web: mydliver.com,  eller du kan downloade DLIVER app’en og styre det hele fra din telefon.

Arbejder du i en virksomhed med hyppige behov for forsendelser, så kan DLIVER tilbyde avancerede løsninger, der kan omfatte automatisk booking af transporter, konsolideret fakturering, styring af egen vognpark m.v. Kontakt DLIVER og lad os fortælle, hvad DLIVER kan tilbyde dig.

Kan jeg sikre mig en særligt grøn transportform?

Når du sender med DLIVER, vil det oftest være til gavn for miljøet, fordi DLIVER hjælper Piloterne med at udnytte kapaciteten bedre og med at undgå kørsel med tom vogn.

Hvis du ønsker at din transport skal være ekstra grøn, kan du i DLIVER app’en vælge at varen f.eks. skal transporteres med cykel.

Hvem er Piloterne, der bringer varer ud?

Alle er velkommne til at blive Pilot hos DLIVER. Det kræver en profil og at Piloten registrerer sit kreditkort. Alle Piloter hos DLIVER bliver godkendt af os, førend de kan bruge DLIVER appen. For at sikre gode oplevelser med DLIVER for både transportkøberen og Piloten, har vi et ratingsystem, der rater Pilot og transportkøber efter hver levering. På den måde kan begge parter se ratingen og bruge den i udvælgelsen.

Hvad hvis varen bliver beskadiget?

Der er mulighed for at tilkøbe en forsikring for kun kr 20,-.
Hvis uheldet skulle være ude dækker forsikringen beskadigelser på op til kr 20.000 uden selvrisiko.

Hvilke varer transporter DLIVER?

DLIVER transporterer alle slags ting.

Det kan være alt fra store ting der kræver lift eller kran til det vigtige dokument, der skal hurtigt frem, eller de nye sko, som du køber online, og som du skal have på til festen i aften.

DLIVER transporterer kun varer og aldrig personer. DLIVER er ikke et taxiselskab.

This post is also available in: English

Newsletter

Instagram

DOWNLOAD DLIVER APP

DLIVER Group ApS

DK4000 Roskilde
Mail: info@dliver.dk
Telefon: 60 51 24 99
CVR: DK37571903

This post is also available in: English